L’escola Vedruna Berga guanya el premi ”Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO”

Societat - 11:28   dilluns, 15 març, 2010  per Lídia Cara

Amb motiu del 25è aniversari de la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO (FCACU), es va convocar la primera edició del Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO. L’ objectiu d’aquesta iniciativa és fer més visibles les accions que la societat civil està duent a terme en l’ àmbit dels Països Catalans.

L’escola  Vedruna Berga,  associada a la Xarxa d’ Escoles UNESCO,  va presentar un treball que consistia en un diccionari visual i multilingüe elaborat pels  nens i nenes de primària. Cada classe va treballar un bloc de vocabulari bàsic sobre un àmbit concret: animals, fruites, cos, roba,parts de la casa,…

L’objectiu és donar a conèixer les diferents llengües parlades pels alumnes del centre :català, castellà, romanès, anglès, mandarí, polonès, hindi,…

La iniciativa d’aquest treball va sorgir arrel que l’any 2008 va ser l’any Internacional de la Llengua Materna i el fet que la nostra escola hi ha gran diversitat cultural i lingüística.

El dissabte  dia 6 de març va tenir lloc a la Garriga, la lectura de l’acte i el lliurament del premi que va consistir amb un diploma i  una obra d’un artista català. La nostra escola va ser la guanyadora.

Volem donar les gràcies a tots els alumnes i famílies de l’escola pel seu esforç i col·laboració en l’elaboració del diccionari.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.234 segons.