El Berguedà presenta la seva oferta d’activitats a la natura a Holanda

Economia, Societat - 9:44   dimecres, 3 març, 2010  per Lídia Cara

El passat cap de setmana 27 i 28 de febrer representants del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà i del Camí dels Bons Homes van ser presents a la fira Fiets en wandelbeurs que es va celebrar a Amsterdam (Holanda) per presentar l’oferta de senderisme i d’activitats a la natura del Berguedà.

A banda d’aportar informació promocional en un mostrador dintre de l’espai del Club Turisme Actiu de Turisme de Catalunya també es van realitzar dues altres accions.

D’una banda, es va fer una presentació que, sota el títol “Els camins del Pedraforca, la muntanya màgica”, es van explicar les diverses propostes de senderisme que hi ha entorn d’aquesta muntanya: la volta al Pedraforca –PR-C 127-, la pujada des de Gósol, la pujada des de Saldes, la pujada a la Galllina Pelada -per contemplar-ne les vistes-, el camí Picasso -que va des de Guardiola fins a Gósol tot vorejant la muntanya- o el tram del Camí dels Bons Homes que va de Gósol cap a Bagà passant pel Collell. La presentació –que es va fer en holandès de la mà del Sr. Raymond Koome, webmaster del web www.hikingsite.nl- va tenir una durada de 20’ amb un torn de preguntes al final.

D’altra banda, es va poder mantenir una reunió individualitzada amb 7 operadors turístics i se’ls va lliurar informació sobre l’oferta turística del Berguedà. Concretament van ser: Jenn Travel, Stap Reizen, Aktiva tours, Ves travel, Djoser, Timeout reizen i Kras.

Destaca, com a sorprenent, l’important número de persones que es van acostar al mostrador per manifestar que havien realitzar el Camí dels Bons Homes –tots ells valorant-ho molt positivament- o que tenien intenció de fer-lo en breu.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.423 segons.