Un incendi en una empresa de filatures de l’Ametlla de Merola causa cremades al propietari i a un treballador

Fet divers - 20:16   dimarts , 2 març, 2010  per Redacció

Foto: Maria Alba Riu (ACN)

Puig-reig (ACN).- Un incendi en una empresa de filatures situada al nucli de l’Ametlla de Merola, al terme municipal de Puig-reig (Berguedà), ha causat cremades de segon grau a un treballador i cremades lleus al seu propietari, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El treballador ha estat traslladat a l’Hospital de Berga. El foc s’ha iniciat a un quart de quatre de la tarda i ha fet cedir el sostre de la segona planta. A un quart i nou minuts de les sis de la tarda, el foc s’ha donat per estabilitzat. 24 dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins al nau, situada al polígon industrial de l’Ametlla de Merola, prop de la C-16.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 15.17 hores, d’un incendi a una nau a l’Ametlla de Merola, al terme municipal de Puig-reig (a l’alçada del quilòmetre 74’5 de la carretera C-16).

Fins al lloc de l’incendi s’han desplaçat 24 dotacions dels Bombers que a les 17.24 hores ja donaven el foc per estabilitzat.

Segons les primeres informacions l’incendi afectaria una indústria de filatures de dues plantes d’alçada. A causa del foc ha cedit el sostre de la nau.

Dues persones han resultat ferides de diversa consideració. Un treballador ha estat evacuat amb l’ambulància del SEM a l’Hospital de Berga amb cremades de segon greu a les mans i el propietari, que ha patit cremades de caràcter lleu, no ha estat traslladat, de moment, a cap centre hospitalari.

Els Bombers continuen treballant en les tasques d’extinció de l’incendi a més d’inspeccionar la nau per descartar que no hi hagi cap altre treballador a l’interior.

Fins al lloc de l’incendi també s’han desplaçat 4 patrulles del cos de Mossos d’Esquadra que han regulat el trànsit per senyalitzar la zona i facilitar les tasques d’extinció de l’incendi per part dels Bombers.

Un cop estabilitzat el foc, els bombers intenten assegurar-se que no ha quedat cap més treballador a l’interior de la nau.

Foto: Maria Alba Riu (ACN)

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.153 segons.