Del 2 al 7 de març, el Centre de Quitxalla Excursionista, el Centre Alpí Gironella i el Club Esquí Berguedà celebra el 27è ciclemuntanya.cat

Esports - 11:03   dilluns, 1 març, 2010  per Lídia Cara

En l’edició d’engany hi ha previstos 6 actes-xerrades, on es comptarà amb la preséncia del reconegut alpinista Navarrès Mikel Zabalza, col·laborador del programa de TVE. “Al filo de lo Imposible”, Eric Villalon l’explorador i esportista ceg, David Palmada “Pelut” primera proposta d’A6+ del món en escalada artificial, Josef Ajram el famós ultraman i broker, i com a conferenciants locals els intrèpids viatgers Sheila Ferrer i Jordi Serra, i finalment Miquel Casas “El Sípia” amb la història de la passió per la muntanya.

La llibreria de Vic, Muntanya de Llibres, estarà present en les xerrades de tota la setmana amb una exposició de llibres relacionats amb el tema de la projecció de cada dia, i altres llibres de muntanya. A més de les xerrades també es realitzarà el 5è. Concurs de Fotografia Digital de Muntanya, amb premis per els tres primers classificats. Per més informació:  www.ciclemuntanya.cat

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.244 segons.