Guardiola de Berguedà organitza dos cursos de català per adults

Societat - 10:11   dijous, 25 febrer, 2010  per Lídia Cara

DSCN2782L’Ajuntament de Guardiola de Berguedà i el Programa de Dinamització Activa’t de la Diputació de Barcelona han organitzat dos cursos de català per adults. Les classes es realitzaran a la Llar del Pensionista de Guardiola de Berguedà durant els mesos de febrer, març i abril i aniran a càrrec de l’Acadèmia Punt i a part.

Amb aquesta iniciativa, el consistori ha volgut sensibilitzar-se amb totes aquelles persones que per la situació política que van viure de joves no van tenir l’oportunitat d’aprendre el català. Per aquest motiu, un dels cursos va adreçat a la població que va viure aquesta repressió i com a conseqüència entenen i parlen el català, però no el saben escriure correctament. L’objectiu de les classes es ajudar-los a solventar els problemes d’escriptura i comprensió lectora.

Paral·lelament es portarà a terme un segon curs adreçat a la població nouvinguda. Seran classes per establir un primer contacte amb la llengua catalana, facilitar-los eines de comunicació bàsiques i promoure l’ús social del català entre ells.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

11.077 segons.