Dissabte presentació del sindicat

Cultura, Societat - 9:48   dijous, 25 febrer, 2010  per Berguedà Llibertari

assessoriacgt

El proper dissabte 27 de febrer us convidem a un berenar coca i xocolata i a participar de la presentació del Sindicat d’Activitats Diverses de la CGT de Berga. La presentació es farà a les 17 h de la tarda a l’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat (carrer del balç número 4 baixos esquerra de Berga). Us hi esperem. Salut i sindicalisme!

Després de la presentació podeu participar en altres actes programats en l’anomenat “Hivern Negre“:

  • A les 19 h a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet presentació del llibre Creyeron que éramos rebaño. La insurrección del Alto Llobregat y la deportación de anarquistas a Canarias y Àfrica durante la II República de Jesús Giráldez Macía.
  • A les 21.30 h Sopar a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat.
  • A les 23.30 h “Georges Brassens” interpretat per l’Emilie a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat.
Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

11.095 segons.