La Pobla de Lillet engega la campanya nadalenca “Porta’m a comprar!”

Medi Ambient, Societat - 13:03   dimarts , 15 desembre, 2009  per Ajuntament de La Pobla de Lillet

porta'm a comprarCada any al veure pròxima l’entrada del nou any ens marquem una sèrie d’objectius. Un dels desitjos de La Pobla de Lillet pel 2010 està relacionat amb el respecte envers el medi ambient, concretament reduir el consum de bosses de plàstic.

Amb aquesta finalitat durant les festes nadalenques l’Ajuntament de La Pobla, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona i els comerços poblatans, engegarà la campanya “Porta’m a comprar” dins del programa “Vall de Lillet Sostenible” que es porta desenvolupant durant tot aquest 2009 que ja acaba.

“Porta’m a comprar” és una campanya de sensibilització envers la importància de deixar enrere les bosses d’un sol ús, per aquest motiu el consistori local facilitarà de forma totalment gratuïta una bossa reutilitzable, per anar a comprar, feta de cotó orgànic a cada llar poblatana. Tots els habitants de la Vall de Lillet poden passar per l’Ajuntament del municipi a recollir-la des del dia 18 de desembre.

 A més, aquesta campanya inclou una segona part: un concurs en el qual tots els clients dels comerços poblatans que no utilitzin bosses de plàstic en les seves compres seran premiats amb una butlleta amb la qual a la fi de la temporada de Nadal (el dia 11 de gener) entraran en el sorteig de dos carrets de la compra farcits de productes diversos cedits pels botiguers locals.

Així que a partir d’aquest Nadal, oblida’t del plàstic i utilitza la teva bossa reutilitzable, el cabàs, carret, coixinera del pa, etc.  Anar a comprar amb qualsevol d’aquests elements té doble premi: pots guanyar un regal i, el més important de tot, ajudar el medi ambient. No t’ho pensis més, agafa la teva bossa de cotó i Porta-la a comprar!!!”.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.296 segons.