De la 4a. Edició dels Secrets de les Colònies 2009 neix un concurs de fotografia

Cultura - 10:43   dilluns, 14 desembre, 2009  per Redacció

Torre Viladomiu Nou_Quirze GrifellEn la passada edició dels Secrets de les Colònies, degut a la gran afició dels participants en fotografiar els espais visitables, va sorgir la idea de crear un concurs de fotografia amb les imatges que es fessin al llarg de la jornada dels Secrets.

De totes les fotografies rebudes s’ha triat una guanyadora i dues finalistes, degut a la dificultat que ha suposat de triar-ne només una.

El guanyador del concurs ha sigut Alexandre Moreno amb la fotografia “Xemeneies de la Torre de Cal Bassacs”. Com a premi rebrà dues entrades dobles per visitar la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou ( Gironella) i el Centre d’interpretació de l’Església de Cal Pons ( Puig-Reig).

I els dos finalistes, Quirze Grifell i Aida Martinez amb les fotografies “Torre Viladomiu Nou” i “Interior Torre Cal Bassacs”, rebran una entrada doble a escollir per un dels dos recursos.

El Consorci del Parc Fluvial del Llobregat dona les gracies a totes els participants de la 4a. Edició dels Secrets que han enviat les seves fotografies.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

2.061 segons.