La imatge corporativa del nou Punt Jove de Gironella es decidirà en un concurs.

Cultura - 21:12   dimecres, 28 octubre, 2009  per Redacció

GironellaLa Regidoria de Joventut convoca el Concurs logotip del nou Punt Jove de Gironella. La imatge guanyadora del concurs passarà a ser la oficial del Punt Jove i la seva imatge corporativa i es concedirà un únic premi de 150 €

Podrà participar en el concurs qualsevol persona amb edat compresa entre els 14 i els 30 anys i els treballs presentats hauran de ser originals, no publicats ni totalment ni parcialment, ni haver estat jutjats o qualificats per un altre jurat o tribunal. La imatge podrà estar composta per una icona, logotip o ambdues coses i haurà d’incloure el Punt Jove – Gironella.

El termini de presentació d’originals serà del 16 al 27 de novembre de 2009 ambdós inclosos i s’entregaran al Punt Jove (C/Pont Vell 19), de dilluns a divendres de 17 a 19 hores.

Per a més informació sobre les bases del concurs a l’Ajuntament, al Punt Jove, al e-mail joventutgironella@gmail.com o es poden consultar a la pàgina del Facebook Gironella Jove.

El veredicte es farà públic a través del portal d’internet de l’Ajuntament de Gironella (www.viladegironella.net) i mitjançant comunicació escrita als i les participants.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.468 segons.