Es constitueix la federació regional de les JERC de la Catalunya Central

Política - 19:08   diumenge, 25 octubre, 2009  per Redacció

La nova executiva de la JERC de la Catalunya Central

La nova executiva de la JERC de la Catalunya Central

Aquest dissabte 24 d’Octubre les JERC (Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya) van celebrar a Cardona el Congrés constituent de la federació regional de la Catalunya Central, integrada per les comarques del Bages, Berguedà, Lluçanès, Moianès, Osona i Solsonès.

Durant el Congrés es van debatre i aprovar per unanimitat les ponències que marcaran els objectius polítics a seguir durant els següents dos anys per la organització. També va sortir escollida amb un ampli suport de tota la militància la Permanent regional integrada per Isaac Peraire de Prats de Lluçanès com a portaveu, Mònica Grandia de Berga com a secretària d’organització, Xavier Rubió de Sant Vicenç de Castellet com a secretari de finances, Sara Olmos de Manresa com a secretària d’igualtats, Gerard Bajona d’Odèn com a secretari de política institucional, Josep Culí de Sant Pere de Torelló com a secretari de formació, Josep Arisa de Centelles com a secretari de campanyes, Joan Codina de Castellterçol com a secretari d’agitació i medi ambient i Òria Rovira de Rupit com a secretària d’Imatge i comunicació.

A la cloenda del Congrés va intervenir Jordi Serra, President d’Esquerra a la Catalunya Central, qui va animar al jovent a treballar recordant que “la independència no la guanyarem somiant o apretant un botó, la Independència la guanyarem governant els municipis”. A continuació Gerard Coca, Portaveu Nacional de les JERC, va tenir el torn de paraula i va posar èmfasi al treball de tota aquella gent que ha lluitat per assolir els nostres objectius i va afirmar que actualment “ la democràcia espanta, i per tant ens trobarem més oposició que mai, com més a prop estiguem dels nostres objectius més dura serà aquesta oposició, ho tindrem tot en contra; però també som la generació més preparada, no tenim por d’aconseguir el que volem, que és progrés i és futur”. Finalment va ser Isaac Peraire, el Portaveu entrant de les JERC Catalunya Central, qui va fer la cloenda del Congrés amb la convicció que la nostra generació viurà la proclamació de la Independència dels Països Catalans i va incentivar a tothom a fer un pas endavant amb les paraules “organitzem-nos, participem, lluitem i vencerem”.

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.392 segons.