Guardiola de Berguedà s’endinsa aquest cap de setmana a la Festa Major d’Estiu

Festes - 19:14   divendres, 7 agost, 2009  per Redacció

Aquest divendres, 7 d’agost, Guardiola de Berguedà donarà el tret de sortida a la seva Festa Major, que s’allargarà fins el proper dilluns, 10 d’agost. Al llarg d’aquests quatre dies, la població berguedana oferirà un programa d’actes molt variat i pensat per a tots els gustos i públics.

Els actes que se celebraran durant la Festa Major de Guardiola de Berguedà inclouen activitats tradicionals, esportives, infantils, lúdiques i musicals, entre altres.

D’entre les activitats que destaquen del programa de Festa Major hi ha la segona proposta de les XLV Nits Musicals de Sant Llorenç amb el concert de Toti Soler, que presentarà l’espectacle “Guitarra catalana”, acompanyat de Lluís Carles a la percussió i de Marc Prat al contrabaix. Toti Soler és un músic reconegut sobretot per haver estat durant 26 anys el guitarrista d’Ovidi Montllor. Amb ell, va fer concerts per tot el món, i en destaca especialment el mític recital al teatre Olympia de Paris. Nascut a Vilassar de Dalt l’any 1949, Soler ha passat per la música clàssica i per la contemporània, i fins i tot ha flirtejat amb el flamenc.

També cal destacar que dissabte, a partir de les 9 del matí, al carrer Estació, hi haurà la IX Cronoescalada Ciclista, de Guardiola a Sant Julià de Cerdanyola, organitzada per l’Associació Ciclista de Guardiola de Berguedà. I un dels altres actes destacats de dissabte és el concert i el ball de nit amb l’Orquestra Montgrins.

I diumenge, d’entre el programa d’actes, cal mencionar les XXII edició de les Tres Hores de Resistència en Vespino, organitzat pels Amics del Motor de Guardiola de Berguedà.

Programa complert a la pàgina web de la Festa Major de Guardiola de Berguedà 2009

Be Sociable, Share!

Tags:

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.326 segons.