L’exposició anual de plaques de cava més gran del Berguedà portarà com a novetat taps i ampolles antigues a Viladomiu Nou

Cultura, Fet divers, Oci - 21:30   dimarts , 9 juny, 2009  per Redacció

Viladomiu NouEl dia 21 de juny, a Viladomiu Nou (Gironella), es torna a fer l’exposició anual de plaques de cava més gran feta al Berguedà, dintre dels actes de la festa major del poble. Enguany serà la VIa trobada i és organitzada per Amics del cava, amb la col.laboració de la Benzinera Ubach, l’A.V.V. Viladomiu Nou i l’Ajuntament de Gironella.
Al mateix temps es farà la tradicional Trobada d’Intercanvis de Plaques de Cava amb una placa especial i la 2a pirula, corresponent al tèxtil: “La turbina”. Aquest dos actes tindran lloc a la Plaça de Viladomiu Nou, de les 10:00 h a les 13:30 h, i en cas de mal temps es farà sota un recinte cobert.
l’exposició contarà amb més de 15.000 plaques (entallades, estampades, litografiades, estrangeres, pirules, d’or, de plata, jeroboams…), algunes de les quals “només” existeixen als catàlegs, amb la novetat de l’exposició de taps i d’ampolles antigues.

Be Sociable, Share!

Tags: ,

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.332 segons.