La Berguedana de Trash s’estrena amb un concert a la Font del Balç de Casserres

Cultura, Música, Oci - 20:46   dimarts , 2 juny, 2009  per Redacció

Concert organitzat per La Berguedana de Trash

Que el grup ” Aggression” arribés força més tard de l’hora prevista, al 1er concert organitzat per l’associació cultural La berguedana de Trash, el divendres 22 de maig a la Font del Balç de Casserres, no va representar cap tipus de problema, passada l’espera, per a que els fans incondicionals a la música metal gronxessin les seves melenes rendits i enduts al so elèctric de les guitarres i d’una bateria que gairebé treia fum.
A conseqüència del retràs, l’actuació va durar només uns tres quarts d’hora, on va quedar demostrada la gran qualitat del grup portat i la gran resposta dels “peluts”, que varen quedar molt satisfets amb la trobada, ja que es trobaven, fins al moment, amb una gran mancança d’esdeveniments d’aquest tipus.
La berguedana de Trash és una associació cultural creada per un grup d’amics aficionats a la música metal i tot el que engloba aquest món. La finalitat és promoure i donar a conèixer la música metal i totes les seves variants (heavy, power, black, death,…) a la comarca, mitjançant concerts, exposicions, informar de les últimes novetats i fer sortides als diferents concerts o festivals que es facin a Catalunya i/o rodalies.
La gent interessada en fer-se soci per passar-ho bé, escoltar bona música i moure les grenyes es pot dirigir al bar el Celler de Berga i so no a través del correu electrònic laberguedanadethrash@hotmail.com

Be Sociable, Share!

Tags: ,

2 Comentaris to “La Berguedana de Trash s’estrena amb un concert a la Font del Balç de Casserres”

  1. Carles Feliu

    Disculpeu, l’adreça correcta es : laberguedanadethrash@hotmail.com

    Tal com l’heu escrit li falta una ‘H’ després de la T.

    Salut i metal!

    #328

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.619 segons.