Milers de persones assisteixen a la Festa del Roseret de Sant Jordi

Festes, Societat - 12:10   dilluns, 11 maig, 2009  per Lídia Cara
Ferran Cívil, alcalde de Cercs acompanyat de Josep Duran i Lleida, Sergi Roca, president del Consell Comarcal del Berguedà; Montserrat Ribera, alcaldessa de Guardiola de Berguedà i altres polítics de la comarca.

Ferran Cívil, alcalde de Cercs acompanyat de Josep Duran i Lleida, Sergi Roca, president del Consell Comarcal del Berguedà; Montserrat Ribera, alcaldessa de Guardiola de Berguedà i altres polítics de la comarca.

Milers de persones van assistir ahir diumenge, a la tradicional cargolada de la Festa del Roseret de Sant Jordi a Cercs. És van cuinar fins a 300 kg de cargols i 150 de carn que es van repartir entre el públic assistent.

Abans, però, la gent va poder gaudir de les diferents activitats106_pubilla-i-hereu-sant-jordi que es van desenvolupar al llarg del matí, com per exemple la trobada de puntaires que va congregar a persones d’arreu de Catalunya i les danses i balls, entre ells el popular ball de bastons.

Cal destacar la presencia a la festa del president del comitè de govern i líder d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, va parlar de la crisi, criticant el govern de Zapatero i afegint que es pot sortir de la crisi sempre que hi hagi una persona al capdavant del govern disposat a afrontar el repte.

106_cargolsA la tarda, després del repartiment de cargols, van continuar els actes del Roseret amb un partit de futbol de tercera regional, un torneig de ping-pong, un de futbolí i un concurs de truc.

Be Sociable, Share!

Tags: , ,

Opina

Més Notícies: ACN Comarques

El Berguedà és notícia a www.bergactual.com | El diari per al Berguedà | notícies Berguedà | Berga

1.455 segons.